#1
 H4cK3R*uL # (S.M.I.)

Administrators

avatar
Regulamentul acesta se aplica tuturor utilizatorilor forumului nostru, indiferent de grad, regulamentul trebuie respectat ca a tare.
Utilizarea acestui forum se face sub autoritatea regulilor stabilite in acest regulament, ceea ce presupune luarea la cunostinta a prezentului regulament si acceptarea sa. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati prezentul regulament sunteti invitati sa parasiti acest site/forum. Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Administratorii isi rezerva autoritatea de a modifca acest regulament fara o notificare prealabila, utilizatorii fiind obligati sa se conformeze noului regulament si a actualizarilor. Acceptand acest regulament declarati ca veti folosi forumul pe propria raspundere. Arth Network Romania nu isi asuma raspunderea pentru informatiile textelor consemnate in post-urile si topic-urile utilizatorilor acestui forum si nu ofera nicio garantie ca informatiile, serviciile, produsele ori serviciile obtinute prin intermediul acestui forum va vor satisface preferintele.

A. Forumul este deschis oricărei persoane indiferent de vârstă, sex, naţionalitate, religie, etc. Orice discriminare de acest tip se consideră atac la persoană şi se sancţionează conform regulamentului.
B. Userii noi sunt atent monitorizaţi de moderatorii forumului deoarece dorim evitarea spamului.
C. Fiecare user are dreptul la un singur cont pe forum. Deschiderea unui nou cont pe forum, este considerat clonă şi duce la banarea ambilor useri. Folosirea aceluiaş PC de către mai mulţi useri trebuie anunţată prin PM unui Administrator.
D. Este interzisă crearea unui cont cu un nume asemănător cu al unui user existent pe forum. Dacă totuşi se întâmplă acest fapt, rugaţi un Administrator să vi se schimbe numele contului. Cererea de schimbare a numelui se poate face de maxim 3 ori de la crearea contului. Sunt permise nume cu maximum două semne (incluzând aici şi spaţiul).
E. Deoarece dorim să avem un forum care să poată fi înţeles de oricine, folosiţi un limbaj cât mai coerent, utilizând exclusiv limba română şi excluzând metodele de exprimare de gen messenger(„sh”, k, „tz”, sal, bft, etc.). Este interzisă folosirea excesivă de majuscule, a textelor de tip bold, italic, subliniat, ca şi textele colorate.
F. Este interzis ca în semnătură să se folosească imagini sau link-uri de promovare a unor concursuri/vânzări/comunitati etc. în semnătura sunt admise doar imagini ale trackerelor care arată numărul de playeri pe server sau alte opţiuni legate de server.
G. Limbajul pe forum trebuie să fie unul decent, la fel şi imaginile sau ceea ce conţin link-urile postate pe forum. Orice abatere de la această regulă duce la sancţionarea celui în cauză şi la modificarea/ştergerea postului respectiv. Cenzurarea nu reprezintă o abatere de la această regulă, la fel şi interpretările care se pot face.
H. înainte de a deschide un topic asiguraţi-vă că subiectul nu s-a mai discutat folosind funcţia cautare.
I. Titlurile topicurilor deschise trebuie să fie relevante conţinutului acestora. Nu sunt permise folosirea de emoticoane în acestea.
J. Reply-urile la posturi trebuie să fie doar în concordanţă cu subiectul discutat. Tot ce se abate de la acest fapt se consideră offtopic şi se sancţionează conform regulamentului.
K. Orice provocare ce poate duce la devierea subiectului din topic se consideră flame sau atac la persoană.
l. Nu daţi reply fără a contribui în mod pozitiv la acel topic. Abaterea de la această regulă duce la sancţionare pentru „post hunting”.
M. Nu sunt acceptate reply-urile monosilabice de genul „Da”, „Bine”, „GG”, etc. şi cu atât mai mult a reply-urilor ce conţin doar emoticoane. Fiecare reply trebuie să constituie o propoziţie. Se aplică şi pentru topicurile din secţiunea de cereri !
N. Evitati sa faceti post dublu. Ramane la latitudinea moderatorilor forumului daca postul dublu a fost justificat sau nu.
0. Orice nemulţumire cu privire la deciziile unui moderator al forumului pot fi exprimate în privat unui administrator.


Avertismente şi infracţiuni
Userii acestui forum pot fi sancţionaţi în două feluri: Prin warn si prin Ban pe o perioada nedeterminata de timp
1. Avertismentele(warnurile) pot fi date pentru abateri uşoare de la regulament pentru a evita repetarea acestora.
2. Infracţiunile pot avea mai multe puncte infracţiune. Pentru abateri grave de la regulament se acordă ban direct. La acumularea a 10 puncte infracţiune se acordă ban, fără posibilitatea de a se mai retrage. Excepţie fac situaţiile în care moderatorii forumului votează în unanimitate retragerea banului.
3. Retragerea infracţiunilor se poate face de moderatorul care a dat-o sau dacă majoritatea moderatorilor sunt de acord (prin vot).
4. Nu există un timp în care infracţiunea expiră. Recunoaşterea greşelii va scurta timpul în care infracţiunea sau avertismentul sunt active. Comentarea ei, poate aduce alte infracţiuni până la banare definitivă.


Inregistrarea pe acest forum se consideră acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentului regulament.
Regulamentul poate suferi modificări fără a fi anunţate în prealabil. Modificările majore vor fi făcute cunoscute în secţiunea "Anunturi"

Vezi profilul utilizatorului http://www.real-arena.com